Služby

Využite naše služby. Privát Severka neponúka iba ubytovanie ale i relax, zábavu, športové vyžitie pre deti i dospelých, informáčné služby.

Jasná

Predaj skipassov

Ubytovacie zariadenie Severka poskytuje možnosť registrácie Gopassu, ponúkame predaj skipassov, lístkov na lanovky či do aquaparkov vo výhodných cenách. Gopass je čipová karta, ktorá slúži na vstup do lyžiarskych stredísk, aquaparkov a je kľúčom k mnohým ďalším produktom a službám. Zároveň je to vernostný program, kde ste za nákupy odmeňovaní bodmi. Tie môžete použiť na […]

Cena: Zadarmo

Úschovňa lyží a bicyklov galéria

Úschovňa lyží a bicyklov

Hosť ubytovaný v Priváte Severka má k dispozícii zdarma úschovňu lyží, snowboardov, bicyklov. Miestnosť sa nachádza pri vstupe do ubytovacieho zariadenia. Je vyhrievaná radiátorom.

Cena: Zadarmo

WiFi

WiFi

Potrebujete pracovať z domu? Čakáte dôležitý hovor? Nemusíte mať obavy. Privát Severka poskytuje bezplatný prístup k internetu, Wifi je dostupné v celom objekte.

Cena: Zadarmo

Detské ihrisko galéria

Detské ihrisko

Privát Severka nezabúda ani na deti. Pre najmenšie deti sme pripravili detské ihrisko na záhrade. Kto má chuť, môže si zaskákať na trampolíne. Vedľa ubytovacieho zariadenia je k dispozícii detské ihrisko spojené s fitness vybavením pre dospelých.  

Cena: Zadarmo

Spoločenská miestnosť s kuchyňou

Spoločenská miestnosť s kuchyňou

Privát Severka poskytuje pre svojich klientov možnosť posedenia v spoločenskej miestnosťi spojenej s kuchyňou. Spoločenská miestnosť s kuchyňou ponúka príjemné posedenie pre všetkých klientov s možnosťou prípravy vlastného jedla. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s dvoma drezmi, dvoma elektrickými sporákmi s rúrou, chladničkou, mikrovlnkou, rýchlovarnou konvicou, toustovačom. Spoločenská miestnosť je zároveň prepojená s terasou.

Cena: Zadarmo

Privát Severka

Parkovanie pri objekte

Ubytovaní hostia majú v cene ubytovania zahrnuté aj parkovanie priamo pred ubytovacím zariadením. V prípade potreby zaparkovania autobusu je potrebné túto požiadavku nahlásiť dopredu.

Cena: Zadarmo

Náučný chodník PL

Informačné služby

Ste na Liptove prvýkrát? Ubytovaným klientom radi poskytneme mapy lokality,  oboznámime s najkrajšími pamiatkami a so zaujímavými atrakciami Liptova, pripravíme tipy na výlety v okolí.

Cena: Zadarmo